Rreth aplikacionit

Aplikacioni i vjen në ndihmë të gjithë kursantëve që po përgatiten për tu pajisur me leje drejtimi. Të gjithë pyetësorët dhe simulimet e testimit janë të bazuar në materialet e publikuara në faqen zyrtare të DPSHTRR.
Përditësimi i fundit i materialeve: 2019

Na Shkruani

Për sygjerime apo informacione të mëtejshme rreth aplikacionit mund të na kontaktoni duke plotësuar formularin e mëposhtëm.